Ænder & Gæs
Om vores ænder
Om foråret får vi leveret vores daggamle ænder af racen “moulard”.
Denne race er en krydsning mellem en peking og en muskusand, og er en krydsning der er kendt for at give en særdeles kødfuld og fedtfattig and.
Derfor, hvis du køber en and hos os, vil den under stegningen ikke svinde så meget ind, og du får derfor mere mad ud af din and.
Opdræt
Efter 3 uger inde i den varme lade, bliver de lukket ud på vores græsarealer.
Her boltrer de sig indtil de er 22 uger gamle. Andre steder slagtes de efter 17 uger, men vi lader dem gå det ekstra, hvilket giver det bedste kødresultat.
Derefter bliver de indfanget og kørt til et godkendt dansk slagteri, hvor de slagtes under godkendte forhold. Vi henter så ænderne igen, hvorefter de ligger klar på frost til afhentning. Alle dyrene er dyrlægekontrollerede.
Bestilling
Vi slagter både til jul og til Mortens aften. Da de fryses ned med det samme, skal de hentes et par dage i forvejen så de kan nå at tø op.
Ring gerne for at bestille din and eller gås.