And

Gæs & Ænder

Om vores ænder


Først i juli måned får vi leveret vores daggamle ænder af racen "moulard".

Denne race er en krydsning mellem en peking og en muskusand, og er en krydsning der er kendt for at give en særdeles fedtfattig and.


Derfor hvis du køber en and hos os, vil den under stegningen ikke svinde så meget ind, og du får derfor mere mad ud af din and.

Opdræt


Efter 3 uger inde den varme lade, bliver lukket ud på vores græsarealer.
Her boltrer indtil de er 22 uger gamle. Andre steder slagtes de efter 17 uger, men vi lader dem gå det ekstra, hvilket giver det bedste kødresultat.

 

Derefter bliver de indfanget og kørt til et godkendt dansk slagteri, hvor de slagtes under godkendte forhold. Vi henter så ænderne igen, hvorefter de ligger klar til dig. Alle dyrene er dyrlægekontrollerede.

Bestilling


Vi slagter så der til både jul og Mortens aften. Da de fryses ned med det samme, skal de hentes et par dage i forvejen så at de kan nå at tø op.


Ring til og for at bestille din and eller gås.

Tjørnemosegård

Kostervej 51

4780 Stege

25 32 00 61

61 60 92 70