Om Tjørnemosegård

Velkommen til Tjørnemosegård

- En gårdbutik på Møn

Om Tjørnemosegård

 

Tjørnemosegård er vores gårdbutik, beliggende i den lille by Tjørnemarke på Møn.

 

Om sommeren har vi travlt med vores store biavl, samt al den honning der kommer af det. Det er denne honning vi sælger under navnet Møn Honning. Derfor er vores gårdbutik fyldt med vores honning og andre honningrelaterede produkter. Derudover kan interesserede, på udvalgte dage, også komme forbi og se hvordan honningen bliver slynget.

 

Når sommeren er ovre begynder vi så at gøre klar til vores store julestue. Til dette har vi igennem mange år passet og plejet vores egne granplantager, hvor vi begynder at hente træer hjem, samt opdrættet vores egne ænder henover sommeren.

Flotte juletræer, og kødfyldte ænder, kombineret med pynt, dekorationer og rigtig julestemning gør at mange kunder besøger Tjørnemosegård år efter år, for at gøre klar til deres jul hjemme i stuerne.

 

Til sidst, når julen er overstået, slutter vi året af med manér, med et brag af et nytårssalg. Her sælger vi raketter og bomberør, hundepropper og bordbomber samt briller og hatte, og således kan din nytårsaften også klares her hos os.

 

Fælles for det hele, er at vi ønsker at kunderne skal føle sig velkomne hos os, og gå herfra med mere end blot varer.

 

De skal gå herfra med en oplevelse.